«Η κουστωδία της παραφροσύνης είναι πολιτικό φαινόμενο με κοινωνικές προεκτάσεις»

της βάσιας αργέντη

Παρακολουθώντας όπως όλοι σας το ανεξέλεγκτο που μας συντρέχει σημειώνω 3 πραγματάκια (σκέψεις):

1. Η ανόητη θυελλώδης ανησυχία περί πραξικοπήματος από την Κοινότητα των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων  προσπίπτει στην απύθμενη βλακεία των δημοσιογράφων και την πλήρη άγνοια των περισσοτέρων από εμάς (δεν με τοποθετώ εκτός). Τι φοβόμαστε ακριβώς; Ή να το θέσω ορθά, ποιο φόβο μας φυτεύουν για πολλοστή φορά;
Οι Έφεδροι αγαπητοί μου δημοσιογράφοι (κι όσοι το αναπαράγεται), δεν ήταν ποτέ στρατιωτικοί, ήταν απλοί φαντάροι, απλοί έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων. Δεν πρόκειται για νόμιμα οργανικά στοιχεία των Ειδικών Δυνάμεων, δεν πρόκειται για στρατιωτικούς. Απλοί πολίτες που υπηρέτησαν κάποτε, ως είθισται. Πέραν του παραδείγματος της Χούντας, θυμάστε τις τελευταίες δεκαετίες το σώμα των στρατιωτικών να τοποθετείται πολιτικώς; Οπότε δεν συντρέχει καμία ανησυχία. Αυτή η παραφιλολογία αν ήταν άνθρωπος, θα ήταν πολύ πλούσια.

2.Ας πιάσουμε το θέμα Αλέξης Τσίπρας (&Σύριζα) και όχι μόνο….Ντροπή; Το λιγότερο. Δεν ήθελε την Χρυσή Αυγή εντός Βουλής, αλλά τώρα δεν θέλεινα τεθεί κι εκτός νόμου. Αυτή η κουστωδία της παραφροσύνης είναι πολιτικό φαινόμενο,πάει και τελείωσε. Και δεν την θέλει εκτός, επειδή τρέμει η θέση του και τοποσοστό του.
Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν ξέρω σε αυτή τη χώρα. Αν εξετάσουμε το ενδεχόμενο απεμπόλησης της Χ.Α από το κοινοβούλιο, αυτομάτως το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων της θα γείρουν προς την ΝΔ και συνεπάγεται  πως ο Σύριζα θα βρεθεί μετά πολλές μονάδες πίσω και χάνει όποια ελπίδα για να κυβερνήσει. Συγγνώμη Αλέξη, Συγγνώμη Σύριζα, με απογοήτευσες πολύ (κι άλλο).  Ας αφήσει κι ο Αλέξης και το ΚΚΕ και οι λοιποί τις άκαρπες θεωρίες που προσπαθούν να αναπτύξουν και να παρουσιάσουν ως δικαιολογητικά απάγκια των λεγομένων τους. «Χτυπήστε στην ιδεολογία και τις ρίζες της την ΧΑ», φωνάζετε….Μα εσείς που ενστερνίζεστε αυτό είστε εσείς οι ίδιοι που φωνάζατε πως η ΧΑ δεν έχει ιδεολογία (και δίκιο είχατε) και δεν έχει ρίζες (και πάλι δίκιο είχατε). Πόσο ανακόλουθοι πια; Η ΧΑ δεν έχτισε ποτέ καμία ιδεολογία, δεν έχει θεμέλια βασισμένα σε θεωρίες. Πάτησε πάνω στην έλλειψη παιδείας, πάνω στη μετανάστευση και το μνημόνιο, συνισταμένες που εγκατέλειψε για να ασχοληθεί με τον Μελιγαλά και τον προγραμματισμό κάποιων δολοφονιών. Η αριστερά την θέλει μέσα όχι επειδή την φοβάται ως αντιθεσμική δύναμη φυσικά, επειδή την συμφέρει ψηφοθηρικά. Οι κεντρώες και δεξιές δυνάμεις βολεύονται μέσα από τη βία της ΧΑ μιας και την παρουσιάζουν ως αντιμνημονιακή (αντί)δράση. Σας συμφέρει η παρουσία της και σένα Σύριζα και σένα ΝΔ  και σένα ΚΚΕ και σένα Πασόκ. Όλους σας συμφέρει.Παραδεχθείτε το!
Διαιρεί τον λαό, σπέρνει την εμφυλιοπολεμική διάθεση, «βιάζει» την παιδεία και τη νοημοσύνη με τρόπο έκδηλο, μέσα από την ύπαρξη της κατορθώνεται να ανυψώνεται σε μέγιστης ιστορικής και πολιτικής σημασίας η θεωρία των δύο άκρωναποπροσανατολίζοντας τον κόσμο, εμποδίζει τη συσπείρωση αντιμνημονιακών δυνάμεων με αποτέλεσμα να μοιράζονται οι ψήφοι κ.ο.κ..

3.Επίσης, δεν μου φταίει μόνο το πολιτικό σύστημα κι όσοι το εκπροσωπούν, αλλά όλοι εκείνοι οι αντιφασίστες, οι τάχατοι αριστεροί και τάχατοι δημοκράτες που ξαφνικά δεν θέλουν την Χ.Α εκτός κοινοβουλίου. Μήπως τρωγόμαστε με τα ρούχα μας; Μήπως, το μόνο που επιδιώκουμε είναι να δημιουργούμε εντάσεις για την επιβεβαίωση της ερμηνείας της λέξης;  Αυτή η ανασκευή της προπαγανδιστικής συνθήκης, δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά ο Τσόμσκι και πολλοί άλλοι μίλησαν με παραδείγματα γι αυτήν πολύ πριν εμείς γίνουμε ανακατασκευαστές και έρμαιο της. Ώρες-ώρες νιώθω σαν να μην έζησα εγώ η ίδια στις προηγούμενες εκλογές… Βλέπω ανθρώπους που ούρλιαζαν με την ψυχή τους μέρα νύχτα«ΌΧΙ» στην ενδεχομενολογική είσοδο της ΧΑ στη Βουλή και τα ίδια πρόσωπα τώρα φωνάζουν  «ΌΧΙ» στην ενδεχομενολογική έξοδο της ΧΑ από τη Βουλή. Χρειαζόμαστε όλοι μαζί ψυχίατρο; Ευτυχώς είναι η νέα μόδα τα group therapyκαι θα μας έρχεται πιο οικονομική η συνεδρία. Μα τι έγινε; Τι γίνεται;;Ξυπνήστε.
Ό,τι κάνει εντός η ΧΑ, θα το κάνει και εκτός. Τι δεν καταλαβαίνουμε; Είτε την αφήσουμε μέσα , είτε όχι, εκείνη ανενόχλητη θα συνεχίζει να εξαπολύει απειλές,εκφοβισμούς με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Δεν χρειάζεται το θετικό χρίσμα της κοινωνίας για να δείξει το αληθινό της πρόσωπο. Πάντα το έδειχνε, απλώς επέλεξαν κάποιοι να μην το δουν. Μόνο μέσα από το βαρβαρότητα, τον τραμπουκισμό και την πλήρη αλλοίωση της συνειδησιακής κατάστασης των ανθρώπων μπορεί να δράσει η ΧΑ. Πρόκειται για το απόλυτο συμμορίτικο εγκληματικό μόρφωμα που πρέπει να αποτινάξουμε από τον κορμό της  (υποτιθέμενης) δημοκρατίας μας. 

4. Απορώ πως ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί τη στρατηγική τους. Η δολοφονία ήταν για εκείνους μάννα εξ ουρανού,  για να σπείρουν κι άλλο τη διχόνοια στο λαό  μας κι αντί να συσπειρωθούμε, διαλυόμαστε και επικρατεί αυτό το μηδενιστικό δίπολο αριστεράς-δεξιάς που μονάχα αντιμέτωπους με εμάς μας φέρνει κι όχι με τους πραγματικούς εχθρούς.Ανατρέξτε στην ιστορία. Ανατρέξτε στις εμφυλιακές συρράξεις που γεννήθηκαν στο Β Παγκόσμιο πόλεμο και οδήγησαν την Ελλάδα στον εμφύλιο του  ’46. Τους κατακτητές & τους προδότες πολέμαγε η Ελλάδα τότε, όχι τους πολιτικούς αντιπάλους. Τώρα πολεμάμε  τη μάνα μας, τον αδερφό μας, τον γείτονα μας και σκοτώνουμε την ιδεολογική διαφορετικότητα. Το ότι αύριο δεν θα έχουμε να φάμε, δεν μας απασχολεί, το ότι η μισή Ελλάδα δεν έχει να φάει δεν μας απασχολεί. Μας απασχολεί μονάχα να είμαστε δίκαιοι απέναντι στην συμμορία του εγκλήματος. Πολύ χρόνο της αφιερώσαμε. Ξήλωμα, σπίτι της και συνέχεια του αντιμνημονιακού αγώνα για να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας. Έρχεται χειμώνας. Λαϊκίζω ίσως, αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Στάθηκα πάνω από τον τάφο του Π. Φύσσα και η ψυχή μου πάγωσε, θύμωσε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η δική σας ψυχή δεν κρυώνει; 

 

5. Σας βαρέθηκα όλους, σας σιχάθηκα όλους. Δεν ξανά ψηφίζω. Θα φτιάξω έναν φανταστικό κόσμο, καλύτερο από τον δικό σας, θα με πείσω για την πραγματική αντικατόπτριση του σε real time και θα ζήσω εκεί παρέα με τον Ποπάι μου. Αι στην ευχή πια! 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: