Προς Παπανδρέου και λοιπούς -λαϊκά κι αγανακτισμένα-

Όσοι δεν έχετε παρευρεθεί ακόμα μαζί μας στο Σύνταγμα.. σας λέω πως ζούμε στιγμές ιστορικές, συγκινητικές και τεράστιες! Ξέρετε πόσοι άνθρωποι κλαίνε; Υποφέρουν; πονάνε;
Πρώτη φορά αισθάνομαι τη χώρα μου να ενώνεται.Ήταν καιρός να συμβεί! Το παρακάτω μου άρθρο είναι απλώς μια αγανακτισμένη απάντηση στον Πρωθυπουργό και τους λοιπούς
που τολμούν να λένε πως εμείς καταπατάμε τη Δημοκρατία μας. Ντροπή!

Πριν διαβάσετε την παρακάτω απάντηση διαβάστε το άρθρο στο cosmos.gr (http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/326173.html) και θα καταλάβετε από που πηγάζε τόση οργή!

Μιλούν για τη χθεσινή προπηλάκιση τους τα κομματόσκυλα. Φοβήθηκαν να βγουν έξω από τη Βουλή, χρειάστηκαν ολόκληρες διμοιρίες για να προστατευτούν από την οργή μας!

Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν δημοσίως και μιλούν για εξαπάτηση της δημοκρατίας από εμάς. Έπρεπε από μόνοι τους να παραιτηθούν και να κατεβάσουν το κεφάλι.

Εμείς ρε ανθρωπόμορφα τέρατα μολύνουμε τη δημοκρατία μας; Εμείς υπογράψαμε το αντισυνταγματικό μνημόνιο; Εμείς πουλήσαμε αξιοπρέπειες, πάτρια εδάφη, αδελφούς και συγγενείς; Εμείς σας πυρπολήσαμε με ψέματα; 

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ;

Αυτό το κτίριο που σας προφυλάσσει ( προς το παρόν) από τα νύχια της άγριας αγανακτισμένης μας ψυχής λέγεται ΒΟΥΛΗ κι η βουλή για να υπάρξει -όπως και το όλον του κοινοβουλευτικού συστήματος- κάποιοι έχυσαν αίμα. Κι εσέις που μας πουλάτε στεγνά και μας κοροιδεύετε ανηλεώς έχετε το θράσος να βγαίνετε και να αμαυρώνετε τη δίκαιη αγανάκτηση μας;

Κ. Παπανδρέου είστε ο πρωθυπουργός της πεντάρας, της τρύπιας κιόλας.Κι όπου να ναι θα πέσετε μόνος σας μέσα σε αυτήν την τρύπα του απύθμενου ωκεανού και θα σας ξεβράσει το κύμα πολύ μακρυά από την Ελλάδα – γιατί δεν της αξίζετε ούτε σαν φυλακισμένος. Σιγά μην σας πληρώνουμε κιόλας στη φυλακή. Μεγάλη η χάρη σας!

Εσείς λοιπόν είπατε πως μας προβληματίζουν εθνικά ζητήματα. Να σας ενημερώσω λοιπόν, γιατί μάλλον ζείτε σε άλλη χώρα εσείς….πως μας απασχολεί η ίδια μας η ζωή κι η πατρίδα μας, που αν την πουλήσετε καταστραφήκαμε κι εμείς και το μέλλον μας. ΕΣΕΙΣ θέλουμε να φύγετε και το συνάφι σας.

Να πάρετε μαζί και τον κ.Πάγκαλο που τολμά να μιλήσει για έλλειψη στοχευμένης συμπεριφορικής του κινήματος των αγανακτισμένων… Τα στομάχια μας που είναι άδεια κ. Πάγκαλε είναι στόχος, οι τσέπες μας που στερέψανε , οι καρδιές μας που στάζουν αίμα γιατί χτυπάτε τα όνειρα της και το μέλλον μας που ψυχορραγεί πριν ακόμα γεννηθεί. Πόσο πιο σαφής μπορείς να είναι ένας στόχος;;;;;

Ζητούμε -συγγνώμη ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ήθελα να πω- άμεσο Δημοψήφισμα για το μνημόνιο και το χρέος.

Εμείς κύριοι μου δεν χρωστάμε πουθενά. Εσείς χρωστάτε κι εσείς να τα πληρώσετε. Αλήτες πολυτελείας! 

Κι όσο για σας κ.Παπουτσή και κ. Χριστοφιλοπούλου τι να πω;;;; Μονάχα μπορώ να σας βοηθήσω με το να σας συμβουλεύσω να ξεφυλλίσετε κάτι παλιο βιβλία, που προφανώς στολίζουν τις βιβλιοθήκες σας,  για το τι είναι Δημοκρατία.

Τότε ίσως καταλάβετε ποιος τιμά και ποιος δεν τιμά το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα. Ντροπή σας και ντροπή και σε μας που τολμήσαμε και σας ψηφίσαμε!

Και ναι φταίτε όλοι που βρίσκεστε εκεί μέσα.. Γιατί κανείς σας δεν σηκώθηκε όρθιος  να πει «Τι γίνεται εδώ;καταδικάζουμε τους ανθρώπους που μας εμπιτεύθηκαν;» Κανείς σας δεν τάχθηκε μαζί μας αλλά με προσωπικό του συμφέρον!

Κ. Πάγκαλε, κ. Παπανδρέου και λοιποί, προσέξτε τα πρόσωπα μας, τα γεμάτα υγρασία μάτια μας όταν 100χιλιάδες λέμε τον εθνικό μας ύμνο, δείτε παιδάκια σε ώμους και αγκαλιές με τα πιο αθώα μάτια να φωνάζουν μέσα από τη σιωπή τους. 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ μας για μία φορά. Έλληνες είμαστε, της Ελλάδας παιδιά, εμείς σας δώσαμε την ευκαιρία να βρίσκεστε εκεί. Χάρη σε μας έχετε τη ζωή που έχετε. 

Δώστε μας ότι μας ανήκει και σταματήστε να μας κατηγορείτε.

Δώστε μας το Δημοψήφισμα, τη Ζωή μας και το Μέλλον μας.

Ζητάμε τα αυτονόητα.. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΜΕ..ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. 

Φερθείτε με αξιοπρέπεια για πρώτη φορά! 


Έχουμε ανάγκη από κάπου να πιαστούμε…

Σε ένα κλαδί κρεμόμαστε μην μας το κόψετε κι αυτό!

Η Ελλάδα είναι αξιοζήλευτη χώρα και την καταντήσατε αξιολύπητη.

 Υποφέρουμε ρε γαμώτο….πως αλλιώς να σας το πούμε; 

Και κάτι τελευταίο που πρέπει να θυμάστε εσείς που βρίσκεστε εκεί πάνω: Η Αγανάκτηση δεν έχει φύλο.. Τα στήθη μας προτάσσονται μπροστά σας ένα ένα και δεν φοβούμαστε τη δική σας μαχαιριά. Γιατί πιστέψτε μας καμιά διμοιρία δεν μας σταματά…Αυτοί έχουν όπλα στα χέρια, εμείς έχουμε την καρδιά και την ψυχή μας. Κι αυτά δεν εξαγοράζονται κι ούτε νικιούνται.

Εμείς γράφουμε Ιστορία, εσείς την ξεπουλάτε!

Εμείς είμαστε θαρραλέοι και δεν κρυβόμαστε πίσω από ασπίδες άλλων, εσείς είστε δειλοί.

Εμείς είμαστε χιλιάδες  κι ενωμένοι, εσείς είστε μόνο 300 και τρώγεστε σαν τα σκυλιά..

Όπως και να το δείτε, πρόκειται για έναν άνισο αγώνα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε.. τόσο το καλύτερο!

β.α


Advertisements
Comments
One Response to “Προς Παπανδρέου και λοιπούς -λαϊκά κι αγανακτισμένα-”
 1. Ο/Η Sav. Garos λέει:

  Τα σκουλήκια της πολιτικής ενοχλήθηκαν από το σύνθημα «Να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή». Ζητούν να μάθουν αν πράγματι θέλουμε να καεί το σύμβολο της Δημοκρατίας και της εθνικής ενότητας.
  Σαπιοκοιλιάδες, παράσιτα και δοσίλογοι: το μόνο που έχω να σας πω είναι πως η «Βουλή» σας και όχι δική μας Βουλή, φτιάχτηκε από τον Φρεντερικ Γκαρντνερ το 1843 ως Ανάκτορο, Παλάτι για τον ξένο Μονάρχη που μας επέβαλλαν οι ξένες δυνάμεις, «προστάτιδες» της Ελλάδας. Το κτήριο που τόσο φοβάστε μην καεί, δεν υπήρξε ΠΟΤΕ, ούτε καν τώρα, σύμβολο Δημοκρατίας και εθνικής ενότητας. Είναι σύμβολο της Μοναρχίας, της ξενοκρατίας, του εθνικού διχασμού, της πλουτοκρατίας και της κηδεμονίας της χώρας από οποιονδήποτε τυχαίο σας τα χώσει χοντρά. Βουλή δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο ΑΝΑΚΤΟΡΟ, Δημοκρατία δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο μια δουλική και πελατειακή ξενοκρατία, αλλά υπάρχει εθνική ενότητα και υπάρχει και η πλατεία Συντάγματος, που παρεπιτπόντως πήρε το όνομά της όταν το συγκεντρωμένο πλήθος απαίτησε Σύνταγμα.
  Βουλικές μαριοννέτες, πείτε μου τι θα κάνετε και τι θα πείτε στα αφεντικά σας αν ο κόσμος που είναι συγκεντρωμένος απ΄έξω από την κυψέλη σας, αρχίζει να φωνάζει και να απαιτεί νέο Σύνταγμα;
  Και μην ανησυχείτε, αφού το κτήριο δεν κάηκε με τόσα κούτσουρα μέσα του δεν κινδυνεύει από κανέναν μας.

  Όσο για την «κυρία» Χριστοφιλοπούλου, πείτε της πως δεν μας ενδιαφέρει η άποψη ενός ατόμου που αποκρύπτει το πραγματικό της όνομα σαν κοινός εγκληματίας και κάνει καρριέρα με το όνομα του …άντρα της! Γιατί θυμόμαστε πάρα πολύ καλά πως η «κυρία» Χριστοφυλοπούλου, ονομάζετε στην πραγματικότητα Κάρελ και δεν είναι κακό που μια Εβρααίαα είναι υφυπουργός παιδείας, κακό είναι πως θεωρεί απαραίτητο να κρύψει ποιά είναι…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: